Druga master radionica sa Shigeom Kataokom

Druga master radionica sa Shigeom Kataokom01 Nov 10:00 - 02 Nov 17:00 - Belgrade
Plast-Dent Beograd

Route

Zahvaljujući novijem napretku CAD/CAM tehnologije, cirkonijum oksid i presovana keramika nastavljaju svoj razvitak. Translucencija i hroma cirkonija nadoknada su optimizirane. U poređenju sa netransparentnim izgledom prvobitnih materijala, optička svojstva značajno su poboljšana.

Sa poboljšanjem hrome i translucencije, površinska karakterizacija cirkonija kruna bojenjem dobija na značaju. IPS Ivocolor nadalje je poboljšao izbor mogućih boja na raspolaganju zubnim tehničarima. Ipak, na ovaj način karakterizira se samo površina nadoknade. Rezultat je i dalje različit od onog, dobijenog tehnikom slojevitog modelovanja. Stoga, iskustvo u slaganju keramičkih slojeva i teoretsko znanje o kvalitetima boje, dobijeno tokom rada sa IPS e.max Ceram materijalima i dalje ostaje veoma važan element.

Program- Aplikacija novih IPS e.max Ceram Power Dentin/Incizal materijala koji imaju veću translucenciju i poboljšanu hromu
- Prirodna reprodukcija oblika i boje zuba
- Upotreba konvencionanih ali i dalje efikasnih Impulse materijala

Cilj
Učesnici će dobiti teoretsko i praktično znanje o šemi slaganja boje prema konceptu koji je razvio Shigeo Kataoka. Takođe, naučiće kako da postignu prirodan oblik i površnu teksturu zuba, tokom izrade keramičkih nadoknada. Svako od polaznika izradice prednju bezmetalnu krunu, fasetu i monolitnu krunu na prvom molaru.

Demostrator: Shigeo Kataoka

Kotizacija: 700€ ( rezervacija uz uplatu avansa od 300€ )

Broj mesta je ograničen pa je zbog toga prijava obavezna na 069 5533 587 ili na aleksandar@plastdent.com

Napomena: polaznici sa sobom donose lični pribor za nanošenje keramike , pean, pločice za mešanje kao i svrdla za obradu keramike.


Past Events

Master radionica sa Shigeom Kataokom

29 Oct 10:00 - 30 Oct 17:00 29 Oct 10:00 - 30 Oct 17:00 - Belgrade Belgrade
Plast-Dent Beograd Plast-Dent Beograd
Zahvaljujući novijem napretku CAD/CAM tehnologije, cirkonijum oksid i presovana keramika nastavljaju svoj razvitak. Translucencija i hroma cirkonija nadoknada su optimizirane. U...   More info


© 2018 Siguez