Letnji joga odmor - Stara planina

Letnji joga odmor - Stara planina15 Jul 12:00 - 22 Jul 12:00 - Belgrade
Shiva Shakti Yoga Studio

Route
More info

Letnji joga odmor – Stara planina
Od 15-22. Jula 2018

Dragi ljubitelji joge i netaknute prirode,
Sa radošću vas obaveštavamo da ove godine u našim joga putešestvijima konačno idemo i na Staru planinu. Zašto Staru planinu ne treba da propustite saznajte ovde: www.zanimljivedestinacije.info/lepote-srbije/102-lepote-srbije-stara-planina.html

NAŠA NAMERA
Tradicionalno, kao i dugi niz godina, naša namera je da vam omogućimo idealnu priliku, u potpuno prirodnom ambijentu – slobodnom prostoru – daleko od gradskog terora u obliku nenormalno brzog i stresnog života, za:- dubinski odmor od sveta
- resetovanje od nakupljenog stresa i ostalih gradskih psihofizičkih toksina i terorirasanja.
- probuđenje iskonske veze sa majkom prirodom
- vraćanje prirodi i usklađivanje sa prirodnim ritmom funkcionisanja.

U tu svrhu, priredili smo vam vrlo moćne i jedinstvene joga aktivnosti. Kao i predavanje na temu: Kako živeti u gradu bez stresa.

Pored joge, meditacije, samoisceljujuceg disanja i hodanja, omogućićemo vam i da posetite i istražite bisere Stare planine. Samo zato vredi otići na Staru planinu. A joga će učiniti da se u rekordnom roku osetite kao da ste rođeni tamo.

Obilasci i izleti (Dogovor gde i šta ćemo obići i organizacija na licu mesta) : Vrelo, prelepo ogromno izvorište i mesto, Vodopad Tupavica, Kanjon jerme i Zvonačke banje, Manastiri Sv.Ilija, crkva Sv.Bogorodica kao i crkva u pećini gde se nalazi freska mladog Isusa Hrista,jedinstvena u svetu. Basarski kamen, prirodni fenomen koji se vidi i iz Pirota.

PROGRAM
Svako jutro ćete praktikovati: isceljujuće meditativno hodanje, tehnike disanja i meditacije, asana praksu. Sve ukupno oko 2 sata.
Svako veče ćete praktikovati: jogu, produženu relaksaciju i meditaciju u trajanju od satipo vremena.

Nakon jutarnje prakse ćete uživati u sveže pripremljenom doručku (klasična domaća ili vegeterijanska varijanta). Posle doručka imate fantastične opcije: da ostanete u sklopu hotela, lenčarite u predivnoj okolini; da idete u šetnju i istraživanje okoliša i ujedno obilazak znamenitosti Stare planine, kojih ima na pretek.
Vidite ostale brojne mogućnosti: www.hotelstara.tigar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=107

Nakon večernjeg časa, sledi ukusna domaća večera.
Jogu ćete vežbati tradicionalno na okolnim livadama. U slučaju kiše vežbaćete u sklopu hotela.

SMEŠTAJ
Smeštaj je u dvokrevetnim sobama hotela StarA. www.hotelstara.tigar.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=108

CENA:
Cena sedmodvenog joga odmora je 250 evra
Sa popustom je 225 eur, ako rezervišete (uplatom) svoje mesto do 1 maja.

ARANŽAN OBUHVATA
- Smeštaj na bazi polupansiona (dorucak i vecera)
- Jutarnji i večernji časovi joge
- Meditacija, samoisceljujuće disanje, hodanje.
- Neformalne diskusije i predavanja.
- Boravišna taksa

Izleti i zajednički obilasci su stvar dogovora na licu mesta. To je svakako šlag na torti ovog joga odmora. .

Program vodi Peđa Gnjatić učitelj joge sa dugogodišnjim iskustvom. Peđa je redovno vodio joga povlačenja zadnjih 10 godina, od toga 4 godine za redom upravo na Tari, tako da je vrlo upućen u izazove joge na planini. Više o Peđi pogledajte ovde: shivashakti.rs/o_pedji.html

REZERVACIJA:

Prijave i rezervacije mesta (uplata rezervacije u iznosu od 70 eur) traju dok se ne popune mesta. U slučaju otkazivanja, može se preneti na drugu osobu a u protivnom se zadržava. Ostatak se uplaćuje na licu mesta.

Prijave se vrše na tel: 063 8 250 657, *(Viber: +381 63 8250657) ili pedja@shivashakti.rs

Prevoz se obezbeđuje u ličnom aranžmanu (kolima ili redovnom autobuskom linijom). Pomoći ćemo vam u organizaciji prevoza (raspoređivanje onih koji nemaju automobile kod onih koji imaju slobodna mesta)

Aranžman počinje 15.7.2018 – nedelja posle 12č, a završava se 22.7.2018 u 12č.

Broj mesta je ograničen na maksimum 12 učesnika. Informacije možete dobiti putem mail-a pedja@shivashakti.rs, direktno od Peđe Gnjatić, putem tel: 0638250657 ili u inbox.

INFORMACIJE I REZERVACIJE:

Peđa Gnjatić
Telefon, Viber: +381 638250657

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Pedja Gnjatić
Adresa: Djure Jaksica 4, Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Pedji putem vibera ili sms-a sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

Račun za uplatu iz Srbije:
Peđa Gnjatić
Inteza Banka
Broj računa:160-5100100260185-42
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 63 8250657) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za joga odmor na Zlataru. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Dobro došli! :)))


Past Events

Aktivni joga odmor Hvar

23 Aug 13:00 - 30 Aug 12:00 23 Aug 13:00 - 30 Aug 12:00 - Belgrade Belgrade
Shiva Shakti Yoga Studio Shiva Shakti Yoga Studio
Dragi ljubitelji joge i mora, Sa radošću vas obaveštavamo da ovog leta, pored planine, organizujemo i aktivni joga odmor na ostrvu Hvar. OSTRVO HVAR Ostrvo Hvar je proglašeno...   More info


© 2018 Siguez