Kopaj dublje - ThetaHealing seminar u Nišu

Kopaj dublje - ThetaHealing seminar u Nišu21 Apr 09:00 - 22 Apr 17:00 - Niš
Centar za srećniji život ''Harmonija'' Niš

Route

Ključ uspeha ThetaHealing tehnike nalazi se u preciznom radu sa podsvešću, pronalaženju temeljnih verovanja duboko u podsvesti, koja nam prouzrokuju životne okolnosti koje nam se ne dopadaju, njihovom otklanjanju i zameni novim verovanjima i osećajima.
Tehnika kojom pronalazimo ta temeljna verovanja naziva se kopanje. Osnovi kopanja uče se već na Osnovnom DNK seminaru, na Naprednom se ta znanja produbljuju, a svaki novi seminar podiže veštinu na viši nivo. Vajana je uočila potrebu da, uprkos time što se na svim seminarima veština kopanja usavršava, posveti ceo jedan seminar samo kopanju, kako bi omogućila ljudima da se na jednom mestu isprobaju i izvešte u svim situacijama na koje mogu naići u radu na sebi i drugima.
Tako je oformljen seminar ''Kopaj dublje'', na kojem se izučavaju različiti pristupi kopanju za rad na strahovima, na emocijama poput zameranja, ljutnje, ogorčenosti, itd., na bolestima, na blokadama manifestovanju, na genetskim verovanjima, na istorijskom nivou, na blokadama i verovanjima u vezi samog procesa kopanja. Takođe se polaznici osposobljavaju za pomoć klijentima da razumeju situaciju u kojoj se nalaze i otvore se za iscejenje u bilo kom segmentu života.Preduslov za pohađanje ovog seminara je završen Napredni DNK seminar.
Ovaj seminar je od 2018. godine preduslov za sve druge seminare.
Seminar traje dva dana od 9 do 17 sati.
Polaznici seminara dobijaju sertifikat i priručnik.
Prijave u inbox i na info@klubharmonija.com.


Past Events

Seminar ''Kopaj dublje'' u Beogradu 12-13 maja

12 May 09:00 - 13 May 17:00 12 May 09:00 - 13 May 17:00 - Niš Niš
Centar za srećniji život ''Harmonija'' Niš Centar za srećniji život ''Harmonija'' Niš
Seminar vode Tamara i Nikos Pahnoglu sertifikovani ThetaHealing instruktori Ključ uspeha ThetaHealing tehnike nalazi se u preciznom radu sa podsvešću, pronalaženju temeljnih...   More info

Seminar ''Kopaj dublje'' u Novom Sadu 26-27 maja

26 May 09:00 - 27 May 17:00 26 May 09:00 - 27 May 17:00 - Niš Niš
Centar za srećniji život ''Harmonija'' Niš Centar za srećniji život ''Harmonija'' Niš
Seminar vode Tamara i Nikos Pahnoglu sertifikovani ThetHealing učitelji Ključ uspeha ThetaHealing tehnike nalazi se u preciznom radu sa podsvešću, pronalaženju temeljnih verovanja...   More info


© 2018 Siguez