Vis- sziget, tengeri kajakkal bunkerek és barlangok között

Vis- sziget, tengeri kajakkal bunkerek és barlangok között10 Jul 10:00 - 15 Jul 14:00 - Vis
Vis

Route
More info

A helyszín:
A barlangokban az evezés mindig egy különleges érzés, hiszen a sziklafalak közelsége, a különleges fények hatása, a víz csillogása páratlan és rabul ejtő. Fejthetetlen élményt nyújt a barlangba történő beevezés, olykor a hullámok által azt izgalmassá téve, majd titokzatosan, sejtelmesen megvilágított barlang “gyomrában” vizében megmártózni. S legalább ennyire hátborzongató élmény az ember alkotta, víz alatti hatalmas bunkerekbe beevezni, ahol tengeralattjárók kötöttek ki valaha, s töltötték fel készleteiket. Érezd át a béke nyugalmát és töltődj fel most te is ezzel a csodálatos élménnyel!

A program:
– Évmilliók alatt kialakult barlangokba beevezés kajakkal, Kék-barlang, Zöld- barlang– Ugrálás 6-12m szikláról, bátorságtól függően.
– Beevezünk egy tengeralattjáró bunkerbe, ami csak a vízről közelíthető meg!
– Fejlámpás túra egy szárazföldi bunker mélyére, ami hajdanán a sziget védelmére szolgált.
– Stiniva-öböl: Az egyik legszebb az Adrián, pedig van miből válogatni
– Két meglepetés program.
– Evezés tenger által kivájt szikla-árkádok alatt.

A túravezetés és felszerelés bérleti díja 9900 Ft/fő/nap. így a 6 evezős nap
A hajók prémium minőségű tengeri kajakok, nagyon stabilak hullámzó vízben is, biztonságod tapasztalt túravezetők garantálják.

Van mivel, de nincs kivel utaznod? Vagy van kivel, de nincs mivel utaznod? Jelezd és segítünk összeszervezni, hogy mindenki ‘telekocsival’ jusson le, így minimalizálva az utazás költségét.
Van lehetőség arra is, hogy velünk utazz, a kisbuszunkkal az utazási költség 20.900 Ft / fő + a komp díja. (kb 8- 10.000 Ft)

Ez a túra sem a teljesítményhajhászásról szól, a napi sport mellett rengeteg látnivalót tartogat a túrázók számára. Ha egy biciklitúrát kibírsz, ez is menni fog!

A túra minimum 8, de max. 16 fő részvételével kerül megrendezésre.

Fontos: A tengeri kajakozás erősen időjárásfüggő sport, ezért a túravezetőnek joga és a túrázók biztonsága érdekében kötelessége, hogy az adott körülményeknek megfelelően alakítsa a programot.

A túra időpontja: 2018. 07.10 – 15.

Jelentkezési határidő. 2018. 06. 09.

info, jelentkezés:
eleskayak.com/tengeri-kajak-kapcsolat/

általános tudnivaló:
eleskayak.com/rolad-rolunk/gyik/© 2018 Siguez